Zoneterapi til baby i Slagelse

27 april 2021 Astrid Pedersen

Er familien netop blevet beriget med endnu et medlem? Så har I sikkert travlt med at sætte jer ind i den lilles behov og mønstre.

Oplever I lidt for megen gråd, og lidt for mange søvnløse nætter med skrigeture, kan det være tegn på at baby ikke er helt i balance. Selv om babyer virker meget bløde og fleksible kan de sagtens deres unge alder til trods have skævheder og ubalancer i kroppen, lige som voksne. Disse kan være fremkommet i foster tilstanden hvor barnet groft sagt kan have ligget skævt i maven, eller efterfølgende hvor barnet kan have ligget forkert og dermed fået hold i nakken eller i ryggen.

Disse ubalancer kan medføre lidelser så som kolik, smerter i bevæge apparatet og mange andre dårligdomme. Og barnet kan desværre kun kommunikere sine lidelser ved at skrige, skrige og atter skrige.

Hvornår har en baby behov for zoneterapi?

Hvis I mener at barnet ikke kan komme af med sin afføring eller måske udviser smerte adfærd kan I komme rigtig langt med zoneterapi til baby. Det er nemlig ikke kun voksne som kan have stor glæde af alternativ medicin. Også de helt små fødder er forsynet med refleks zoner som kan påvirkes i en retning som kan være til fordel for barnets indre balance.

Med zoneterapi kan en dygtig behandler rette op på de ubalancer som giver anledning til de smerter og det ubehag som medfører skrigeturene hos barnet. Og både du og barnet vil få mere ro på efter zoneterapeutens kyndige behandling.

Hvor kan min baby få zoneterapi?

Er du og din familie bosiddende i Slagelse eller omegn kan du få zoneterapi til baby hos Akupunktur & Massage Klinikken. Akupunktur & Massage Klinikken har tilhuse i Priorgade centralt i Slagelse og tilbyder flere forskellige former for alternativ behandling. Læs mere på am-klinikken.dk.

Flere Nyheder