Styrk din familie med en alkoholbehandling

26 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Drikker du for meget, og har du en familie? Så bør du hurtigst muligt opsøge hjælp. I det følgende kan du læse mere om hvorfor dette er bydende nødvendigt.

Vælg en alkoholbehandling – for din og din families skyld

Selv om du måske ikke selv synes at dit alkohol forbrug udgør det store problem vil de mennesker som er tættest på dig i din hverdag højst sandsynligt være af en anden mening.

Det er de færreste børn som trives med forældres alkoholmisbrug. Samtidig kan det at have en alkoholiseret mor eller far udmønte sig i store problemer for et barn, som vokser op i et misbrugsramt hjem.

Barnet kan få indlæringsvanskeligheder som følge af den angst der affødes af utrygheden i hjemmet. Det kan være svært for barnet både i barndommen og senere hen i livet at indgå i sociale sammenhænge og knytte bånd til andre mennesker.

alkoholbehandling

Mange børn, som er vokset op med misbrug, udvikler desuden mentale lidelser, og i mange tilfælde desværre også deres helt eget misbrug. Der er således al mulig god grund til at gå i afvænning – ikke blot for din egen skyld, men i høj grad også for dine børns velbefindendes og fremtids skyld.

Få alkoholbehandling med familieforløb hos Behandlingscenter Stien

Hvis du ønsker at din families sammenhængskraft skal styrkes, således at I sammen kan få tilværelsen på ret køl igen, er Behandlingscenter Stien det rette sted at gå hen. Hos Behandlingscenter Stien kan du nemlig ikke alene få tilbud om intensiv alkoholbehandling med indlogering.

Din familie kan også deltage på sidelinjen med et særligt tilrettelagt familieforløb, hvor dine børn og din kæreste eller ægtefælle får mulighed for at bearbejde den svære tid. Og så vil i stå stærkere når du kommer ud på den anden side.

Du kan få yderligere information om Stien Behandlingscenter alkoholbehandling på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder