Parkeringskontrol – når du vil forebygge uvedkommende parkering

02 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du administrerer en ejendom, som råder over flere private parkeringsanlæg, er du sikkert bekendt med det store irritationsmoment, der ligger i uvedkommende eller hensynsløs parkering. Dette problem er i særdeleshed udtalt i områder, der ligger tæt på byzoner eller attraktioner, hvor det kan være vanskeligt at finde offentligt tilgængelige parkeringspladser – eller hvor det koster det hvide ud af øjnene at parkere.

Hvis ikke dine parkeringspladser er indhegnede, eller hvis du ikke har opsat tydelig skiltning, vil uvedkommende bilister hurtigt se deres snit til gratis parkering. Og så har du balladen, når de retmæssige indehavere af bemeldte parkeringspladser pludselig ikke kan finde et sted at smide deres biler.

Få en god parkeringsløsning med parkeringskontrol

En oplagt løsning på dette problem er selvfølgelig at lade parkeringspladserne afspærre og forsyne med en form for adgangskontrol. Det kan for eksempel være pullerter eller bomme, som aktiveres med en adgangskode, en token eller måske nummerpladegenkendelse.

 

image

 

Det er dog ikke alle parkeringspladser, som kan afspærres på denne vis. Du behøver dog ikke at fortvivle, for du kan sagtens få has på parkeringssynderne ad anden vej. Du kan for eksempel alliere dig med et professionelt parkeringsfirma, som kan tilbyde parkeringsservice med parkeringskontrol.

 

Hvad indebærer parkeringskontrol?

Parkeringskontrol er en service, som indgår i de fleste parkeringsløsninger. Kontrol og opsyn udføres af trænede parkeringsvagter med hjemmel og beføjelse til udstedelse af bødeforlæg. De skyldige beløb inddrives af parkeringsfirmaet, som samtidig forestår behørig skiltning.

På den måde kan ingen være i tvivl om, at parkeringspladserne er privat ejendom, og at man vil blive straffet med bøde, såfremt man stiller bilen derpå. Dette vil være fuldt tilstrækkeligt til at holde uvedkommende trafik væk fra din matrikel. Og bare rolig – parkeringsservice behøver bestemt ikke at koste en bondegård.

Kontakt UnoPark for et godt tilbud på parkeringsservice med parkeringskontrol via hjemmesiden UnoPark.dk.

Flere Nyheder