Med et bil lån kan du finansiere familiens nye bil

Med et bil lån kan du finansiere familiens nye bil

Når den gamle bil er tæt på at stå af, og familien er afhængig af bilen for at kunne komme på job, i skole, eller blot ud at købe ind – så er det på tide at overveje, om der skal en ny bil i garagen derhjemme. Der er ikke meget ved at trille rundt i en gammel slidt bil, hvor intet rigtig fungerer, og hvor man konstant skal bekymre sig om hvorvidt bilen står af i næste sving – eller måske midt på motorvejen.

Gamle biler er generelt mere usikre og ustabile end biler af nyere dato. Dette er ikke så underligt – de mange år og kørte kilometer slider på bilen og på dennes enkelte dele. Dette medfører samtidig, at bilen bliver dyrere i drift. Den gamle, slidte motor vil ikke længere kunne udnytte den tilførte benzin eller diesel optimalt, hvilket betyder øgede udgifter til brændstof. Hyppige besøg hos mekanikeren, fordi de enkelte dele slides i forskellige tempi, medfører flere udgifter til reparationer. Og når bilen efterhånden tilbringer størstedelen af sin tid på værkstedet – og ikke på vejen eller i familiens garage – er det alvorligt på tide at skifte den ud med en nyere model.

Få bedre råd til den rette bil med et bil lån

Desværre er nye biler på det danske marked så dyre, at det er nærmest urealistisk at forestille sig at købe en sådan ved kontant betaling. De mange skatter og afgifter gør deres for at pumpe priserne på nye biler op i et niveau, hvor de færreste kan være med.

Derfor kan du optage et såkaldt bil lån, som udbydes på mere favorable vilkår end et almindeligt forbrugslån. Hos Ikano Bank stilles der end ikke krav om, at du selv lægger en udbetaling. Du kan søge om lån til bilkøb online på ikanobank.dk

Comments are closed.