Lad din lokale tandlæge hjælpe dig med at holde tænderne sunde

08 marts 2021 Astrid Pedersen

Leder du efter en dygtig tandlæge, som kan varetage dine tænders sundhed? Så kan du, såfremt du er bosat i Bramming eller omegn, med fordel vælge Tandlæge Ulf Kretzschmer.

Hvem er Tandlæge Ulf Kretzschmer?

Tandlæge Ulf Kretzschmer er din tandlæge i Bramming nær Esbjerg og Ribe. Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kan du få professionelt udført tandlæge behandling uanset dine tænders tilstand og beskaffenhed.

Tandlæge Ulf Kretzschmer kan hjælpe med alle standard behandlinger så som rensning og eftersyn af tænder og tandkød, udtrækning af tænder (for eksempel visdomstænder), opbygning og reparation af beskadigede, tænder, tandfyldninger kroner og broer samt isættelse af tandimplantater.

Tandlæge Ulf Kretzschmer hjælper også gerne i forbindelse med kosmetiske eller æstetiske behandlinger så som tandretning eller blegning af tænder. Og så kan du altid få professionel assistance til udfærdigelse af en snorkeskinne hos Tandlæge Ulf Kretzschmer.

Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer er du i sikre og professionelle hænder. Den vel udrustede klinik rummer, foruden moderne tandlæge udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling, dygtige og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinik assistenter. Du vil altid kunne få en akut tid i tilfælde af at pludseligt opstået tandpine eller hvis du i forbindelse med et traume kommer til at smadre en eller flere tænder.

Er du netop flyttet til Ribe, Bramming eller Esbjerg vil du hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kunne få en grundig undersøgelse ved din første konsultation, og her efter benytte den velrenommerede klinik som din faste tandlæge frem over.

Tandlægeskræk er ingen hindring for en grundig og effektiv tandlæge behandling hos Tandlæge Ulf Kretzschmer. Lider du af tandlægeskræk kan du gøre opmærksom på dette i forbindelse med at du bestiller tid til din indledende konsultation. Så vil der blive sat ekstra tid af til denne således at du selv kan styre tempoet under såvel undersøgelse som behandling.

Du kan læse mere, og kontakte Tandlæge Ulf Kretzschmer direkte via klinikkens hjemmesiden tanddoctor.dk.

Flere Nyheder