Find det flotteste lingeri hos Love Lingeri

05 februar 2021 Astrid Pedersen

Er du en stor fan af frækt undertøj, men har du svært ved at finde lingeri som passer til din krop? Så har du sikkert ikke ledt de rigtige steder. Mange fysiske lingeri butikker fører kun en meget begrænset udvalg af lingeri som kun passer til en bestemt krops type.

Dette kan virke utroligt nedslående, og man kan hurtigt komme til at føle at der ikke er noget at stille op. Men faktisk er der masser af brands som designer og fremstiller lækkert lingeri til såvel de kurvede kvinder som til de åleslanke kroppe uden de vilde former.

Som regel vil du kunne finde disse modeller i en online shop. Her vil du nemlig få mulighed for at gå på opdagelse i lingeri i mange størrelser og faconer. Og du vil med sikkerhed kunne finde såvel BH’er som trusser, corsager, roll-ons, chemiser og andet lækkert lingeri som matcher såvel din krop som din smag.

Hvilken type lingeri skal jeg købe?

Hvis du endnu ikke har fundet lingeri som passer til dig kan du med fordel lægge ud med et BH og trusse sæt. BH og trusser udgør basis i en hver velassorteret lingeri skuffe – og så kan du altid supplere med hofteholder, selvsiddende strømper, eller måske et frækt korset.

Når du står for at skulle vælge dit BH og trusse sæt skal du selvfølgelig kende din størrelse. Trusse størrelsen er nem – men BH størrelsen er lidt mere kompleks. En BHs størrelse består af et tal og et bogstav, hvor tallet står for bustemålet (omkredsen af din brystkasse) og bogstavet angiver skålens størrelse. Du kan få optaget dine BH mål hos en lingeri butik, eller du kan selv gøre det ved hjælp af et målebånd. Og så er du klar til at handle lingeri online.

Du kan finde lingeri i alle størrelser på love-lingeri.dk

Flere Nyheder