Få en app til parkering

31 januar 2021 Lotte Hindsberg

Har du f.eks. som et boligselskab en parkeringsplads, som benyttes ikke alene af beboere, men også af gæster, kan du med fordel få en app, der kombinerer parkeringstilladelse til området beboere og gæsteparkering.

Hermed undgår du blandt andet, at parkeringspladsen bruges af andre, som ikke har noget at gøre i området, og som kan være til stor frustration for beboerne, som risikerer ikke selv at kunne få en parkeringsplads, når de har brug for det.

Unopark har en app til parkeringstilladelse og gæsteparkering. Det er et digitalt system med minimal administration, der gør det nemt for f.eks. boligselskaber at implementere. Det er et system, hvor det er muligt at kombinere digitale p-tilladelser og fysiske. 

Den fleksible løsning

Fordelen med Unoparks app løsning er, at den er fleksibel. Den kombinerer ikke alene fysiske parkeringstilladelser med digitale, den samarbejder også med flere aktører på markedet som EasyPark, ParkMan og ParkOne.

Det betyder, at brugerne af appen ikke behøver at downloade flere apps og kan komme til at bruge den forkerte og ende med at få en stor bøde.

For jer som selskab er det ligeledes en fleksibel løsning. Aftalen med Unopark kan skræddersyes, så den passer til jer, og det er muligt at ændre aftalen løbende, som behovene ændrer sig. Det er også en løsning, der kan benyttes i hele landet, hvis og såfremt at I er landsdækkende. 

En anden stor fordel er, at aftalen i princippet er omkostningsfri for jer som selskab, da Unopark stiller alt materiale som skilte, stander, gæstekort m.m. frit til rådighed.

Unopark er et danskejet firma, som tilbyder en let landsdækkende løsning med minimum administration og med fast kontaktperson, der gør det let at løse evt. udfordringer, og som kender jer og jeres forhold til bunds. Det gør det nemt at ændre løsningen, hvis der på et tidspunkt er ændrede behov.

Flere Nyheder